Leden 2008


Hlasujte si pro obrázek týdne

31. ledna 2008 v 14:28 | Yamanaka Ino |  .::Bleskovky a soutěže::.
Tentokrát je to Sabaku no Gaara z Naruta a čeká jen na Vaše hlasy KLIK

Vampirefreaks.com

26. ledna 2008 v 8:17 | Yamanaka Ino |  .::Ostatní::.

Yoshiki info

24. ledna 2008 v 14:55 | Yamanaka Ino |  .::X-Japan::.
Yoshiki
Pravé jméno: Yoshiki Hayashi [林 佳樹, Hayashi Yoshiki]
Datum narození: 20. listopad 1965
Původ: Japonsko, Tateyama
Pozice: Bubeník, pianista, producent, textař
Aktivní: 1980 do teď
Projekty: Globe, V2, Violet UK, X Japan

Heath info

24. ledna 2008 v 14:54 | Yamanaka Ino |  .::X-Japan::.
Heath 1
Pravé jméno: Hiroshi Morie [森江 博, Morie Hiroshi]
Datum narození: 22. leden 1968
Původ: Japonsko, Amagasaki, Hyogo
Pozice: Basák, zpěvák, textař
Aktivní: 198x do teď
Projekty: Lynx, R.A.T.S, Dope headz, X Japan

Pata info

24. ledna 2008 v 14:53 | Yamanaka Ino |  .::X-Japan::.
Pata 5
Pravé jméno: Tomoaki Ishizuka [石塚 智昭, Ishizuka Tomoaki]
Datum narození: 4. listopad 1965
Původ: Japonsko, Chiba
Pozice: Kytarista, textař
Aktivní: 1980 do teď
Projekty: Dope headz, Ra:In, X-Japan

Hide info

24. ledna 2008 v 14:52 | Yamanaka Ino |  .::X-Japan::.
Hide
Pravé jméno: Hideto Matsumoto [松本 秀人, Matsumoto Hideto]
Datum narození: 13. prosinec 1964
Původ: Japonsko, Yokosuka
Zemřel: 2. květen 1998 [33 let]
Pozice: Zpěvák, textař, kytarista
Aktivní: 1980-1998
Projekty: X-Japan, Hide with Spread beaver, Zilch, Saver tiger

Toshi info

24. ledna 2008 v 14:51 | Yamanaka Ino |  .::X-Japan::.
Toshi 12
Pravé jméno: Toshimitsu Deyama [出山利三, Deyama Toshimitsu]
Datum narození: 10. říjen 1965
Původ: Japonsko, Tateyama
Pozice: Zpěvák, textař
Aktivní: Od 1980 do teď
Projekty: X Japan

Základní fakta

24. ledna 2008 v 14:50 | Yamanaka Ino |  .::X-Japan::.
X Japan[エックス ジャパン]
  • V roce 1980 založil Yoshiki a Toshi
  • Ze začátku se jmenovali jen X
  • Pořádně se jim podařilo porazit až s jejich druhým albem Blue Blood
  • Rozpadli se v roce 1997
  • Jsou považováni za zakladatele Visual kei
X-Japan

Zajímavosti

24. ledna 2008 v 14:38 | Yamanaka Ino |  .::Kagrra::.
Nazev skupiny se cte:KAGURA
Skupina mela drive nazev CROW
Kdyz presli do PS Company ...zmenilo se to na Kagrra

Izumi info

24. ledna 2008 v 14:37 | Yamanaka Ino |  .::Kagrra::.
Izumi - drums (ex-CROW)
Narozeniny - 11/02
Vyska - 1.64 m
Vaha - 56 kg
Misto narozeni- Hokkaido
Krev/Type: O

Nao info

24. ledna 2008 v 14:36 | Yamanaka Ino |  .::Kagrra::.
remoteImage.jpg picture by Kyoisgod
Nao - bass (ex-CROW)
Narozeniny - 05/02
Vyska - 1.75 m
Vaha - 57 kg
Misto narozeni- Hokkaido

Shin info

24. ledna 2008 v 14:35 | Yamanaka Ino |  .::Kagrra::.
Shin - guitar (ex-CROW)
Narozeniny - 11/09
Vayska - 1.64 m
Vaha - 50 kg
Misto narozeni- Saitama-ken
Krev/ Type: B

Akiya info

24. ledna 2008 v 14:35 | Yamanaka Ino |  .::Kagrra::.
remoteImage.jpg picture by Kyoisgod
Akiya - guitar (ex-CROW)
Narozeniny - 25/08
Výška - 1.75 m
Váha - 59 kg
Místo narozeni - Ibaraki-ken
Krev/ Type: B

Isshi info

24. ledna 2008 v 14:34 | Yamanaka Ino |  .::Kagrra::.
Isshi - vocal (ex-CROW)
Narozeniny: - 07/12
Výška - 1.74 m
Váha - 54 kg
Misto narozeni - Nagano-ken
Krev/ Type: A

Diskografie

24. ledna 2008 v 14:24 | Yamanaka Ino |  .::Kagrra::.
Indie singly:
[21. 06. 2000] Kotodama
[27. 04. 2001] Genwaku no Joukei
[27. 04. 2001] Tsuredzure Naru Mama ni...
[26. 05. 2001] Memai
[29. 06. 2001] Kami Uta
[03. 04. 2002] Yume Izuru Chi
[05. 05. 2002] Iro wa Nioedo
[05. 05. 2002] Kakashi
[04. 08. 2002] Sakura Maichiru Ano Oka de
[04. 08. 2002] Kotodama
[28. 05. 2002] Haru urara
[30. 06. 2003] Yotogi Banashi

Singly:
[01. 01. 2004] Urei
[21. 06. 2004] Rin
[21. 08. 2004] Omou
[02. 02. 2005] Genei no Katachi
[02. 02. 2005] Sarasouju no Komoriuta
[01. 02. 2006] Chikai no Tsuki
[22. 11. 2006] Utakata

Indie alba:
[01. 12. 2000] Nue
[03. 03. 2001] Sakura
[03. 10. 2001] Irodori
[01. 05. 2002] Kirameki
[11. 12. 2002] gozen
[24. 09. 2003] Oukaranman

Alba:
[03. 03. 2004] Miyako
[20. 07. 2005] San
[14. 02. 2007] Shizuku

Videografie:
[06. 03. 2002] Kagura Fuunroku
[16. 06. 2002] Yume Izuru Chi
[19. 11. 2002] Hisai
[07. 04. 2004] ~Kaikasengen~ Oukaranman
[21. 06. 2004] Miyako - Inishie no Tobira ga Ima
[03. 08. 2005] Sara ~Natsukashi no Rakuen~
[30. 09. 2005] Unsanmushou
[27. 09. 2006] Kiseki~ni

Jak vznikli?

24. ledna 2008 v 14:23 | Yamanaka Ino |  .::Kagrra::.
Kapela se dala dohromady roku 1998, kdy Isshi, Izumi a Nao založili skupinu a vydali inzerát na kytaristy. Zanedlouho se přihlásil Akiya a Shin a zrodila se CROW. V červnu 1999 vydali demo nahrávku "Hyakuyae".
V červnu roku 2000 vystoupili poprvé pod jménem Kagrra a stejný měsíc vydali single "Kotodama". První album, "Nue", vyšlo v prosinci 2000, a vzhledem k tomu, že bylo rychle vyprodáno, v následujícím březnu přišel re-release.
Ve stejném měsíci byl otevřen oficiální fanklub,"Auga".
První živá nahrávka na VHS nesoucí název "Fuunroku" vyšla 6. 3. 2002 a hned měsíc poté přišel první maxi-single "Yume Izuru Chi".
V Prosinci 2003 opustila Kagrra indie scénu a 1.1.2004 vydali první profesionální single "Urei" a v březnu album "Miyako". 20. prosince 2005, se při koncertu Kagrry stala nehoda, když kvůli nefunkčnosti pyrotechniky zahalil kouř celou halu a všichni museli být evakuováni na téměř 40 minut. Záznam koncertu měl být vydán na DVD jako nesestříhaná nahrávka živého vystoupení, ale nakonec byl vydán jen jako výběr klipů vydaný společně s DVD "Sara ~natsukashi no rakuen~".

Band

24. ledna 2008 v 14:23 | Yamanaka Ino |  .::Kagrra::.
Kagrra.jpg


Žánr: Visual Kei, J-Rock

Členové:
Isshi (一志) - Vokály
Akiya (楓弥) - Kytara
Shin (真) - Kytara
Nao (女雅) - Basskytara
Izumi (白水) - Bicí


Devčata a krev

24. ledna 2008 v 14:13 | Yamanaka Ino |  .::Anime girls::.